Rudin av Rossö, Bermudarigg


Rudin av Rossö, Gaffelrigg


BÄSTE SEGLARE !

SAILMASTERS är ett segelmakeri som i över 40 år levererat skräddarsydda kvalitetssegel till seglare i hela Skandinavien. Du finner våra kunder från Ystad i söder till Svalbard i norr, från Koster i väster till Gotland i öster!
Vi är alltid lyhörda för verkliga förbättringar när det gäller dukar och design. Genom internationellt samarbete så har vi alltid tillgång till det absolut senaste inom segeldesign och nya material.

Våra kunder seglar allt från optimistjollar till 3/4 ton, från Maxi 77 till Colin Archers och tremastade skepp! Vårt motto är och har alltid varit: Nöjda kunder oavsett om du är aktiv kappseglare eller styr på en långtur mot solnedgången...

Nytt från 2005:
På grund av ökande konkurrens, (läs ökande kostnader), har jag länge försökt hitta en lämplig samarbetspartner när det gäller tillskärning och sömnad av segel.
Glädjande nog fanns en sådan på ganska nära håll! Från och med april 2005 tillverkas Sailmasters alla segel i Polen. Närmare bestämt i samarbete med Apollo Sails i Gdansk vid polska östersjökusten. Apollo Sails drivs av Waldek Szymanski som har mångårig erfarenhet av segeltillvekning.
Detta innebär att Du som seglare även i fortsättningen får samma höga kvalité på det Du beställer, fast till ett betydligt lägre pris.

  • 5 års garanti, (gäller både material och arbete).
  • Individuell design och tillverkning
  • Designprogram från Nya Zeeland
  • Dukar från Europa och USA
  • UV-stabil tråd
  • Ringar från svenska Rutgerson i Marstrand
  • Leveranstid mellan 4-8 veckor (beroende på årstid)
  • Kostnadsfri konsultation

Återförsäljare, service garantiloft i:
Stockholm, Kristinehamn, Rönnäng, Helsingborg, Strömstad samt His i Norge.


Dessutom får du som kund hos oss :
Möjlighet att till rabattpriser köpa all utrustning till din båt. Exempelvis: rullfocksystem från Nemo och Plastimo, kompletta riggar (även trämaster), winchar, lazy jacks, mm .
Kontakta mig så kan vi tillsammans lösa dina utrustningsproblem!

Vänliga seglarhälsningar

Birger Sjöberg

SAILMASTERS
Barnstugevägen 7
820 40 Järvsö

Tel: +46 – 070/2359321
Fax: + 46 – 0651/400 34

E-Post:
sailmasters(snabela)tele2.se